Vi tilbyder

Tilbygninger

Skal boligen udvides? Vi hjælper dig med en tilbygning

Vi kan gøre ide til virkelighed

CC Tømrer og Snedker ApS tilbyder at bygge for dig. Stort som små. Hvad end du skal have en ny 1. sal, eller blot skal have bygget et ekstra værelse, kan du forvente, at vi har prøvet noget lignende før. Vi har en masse erfaring inden for tilbygninger. Skal vi hjælpe dig med en udvidelse?

Vi vægter i høj grad en god dialog med vores kunder, så vi kan få målt og afstemt de præcise behov og ønsker. Med en bred viden og den rette håndkraft, kan vi bygge dig et resultat, som er i overensstemmelse dine forventninger. Vi ønsker frem for alt at realisere vores kunders boligdrømme. 

Følg vores arbejde

Besøg vores side på Facebook og følg med i vores arbejde.

Vi opdaterer løbende med billeder fra igangværende og afsluttede projekter. Du er mere end velkommen til at besøge vores side og se billeder fra forskellige projekter på hele Sjælland. 

Professionelt udført arbejde

Vi har en masse erfaring med os, når vi tager ud og bygger

CC Tømrer og Snedker ApS, kan mestre komplicerede som ukomplicerede opgaver. Hvad end dit projekt er stort eller småt, er vi professionelle i vores arbejde. Vi har lavet nybyg fra bunden, og har bestemt også god erfaring med tilbygning i form af en ny 1. sal. Vores arbejde defineres i høj grad som nøjagtig og omhyggelig, når vores kunder omtaler os. Det er vi stolte af.

Med mange års beskæftigelse i denne branche, giver det os mulighed for at varetage avancerede projekter, som kræver overblik og faglig viden. Du kan trygt ligge dit næste projekt i hænderne på os. Vi bestræber os på at finde den mest optimale løsning på dit byggeprojekt, uanset omfang og størrelse.

Vi leverer skarpe resultater

Med en god portion erfaring og en masse byggeprojekter bag sig, bliver man som tømrer dygtig. 
Vi sikrer kvalitet og et flot resultat!