Vi tilbyder

Tagarbejde i Næstved, vordingborg og omegn

Er det blevet tid til tagarbejde?

Hvad end det er tagarbejde i Næstved, Vordingborg eller andre byer på Sjælland, står CC Tømrer og Snedker ApS klar til at hjælpe!

CC Tømrer er din specialist i tagkonstruktioner og tagarbejde i Næstved, Vordingborg og omkringliggende byer på Sjælland. Vi fremstiller alle former for træspær, og kan på den måde imødekomme dit ønske om design og det visuelle udtryk. Fælles for vores træspær må være, at de er af den bedste kvalitet, som du er sikret gennem vores gennemførte og veludførte håndværk.

Som en del af vores arbejdsområder, kan vi også lave kviste til bygningen. Det er muligt at skabe spændende rum med et godt lysindfald ved at få bygget kviste, som en del af tagets værk. Det er derfor både en visuel og en praktisk løsning, som ser flot ud samt det skaber ekstra plads inde i boligen.

 

Se vores tagarbejde på Fb

Besøg vores side på Facebook og følg med i vores arbejde.

Vi opdaterer løbende med billeder fra igangværende og afsluttede projekter. Du er mere end velkommen til at besøge vores side og se billeder fra forskellige projekter på hele Sjælland. 

Den helt rigtige tagbelægning til tagarbejdet

Er du i tvivl om materialerne?

CC Tømrer og Snedker ApS er dygtige i tagarbejde og kan hjælpe dig, der har brug for tagarbejde i Næstved, Vordingborg eller i netop dit område. Uanset om din opgave med tagbelægning er af stor eller lille størrelse, kan du være sikker på, at der er hjælp at hente hos os. Vi er nemlig meget fleksible.

Vi har stor erfaring i at udskifte tag, samt vi er dygtige i tagreparationer. Med det rette kendskab til tag, kan vi tilbyde at hjælpe dig, der vil have et veludført resultat. Vores tagbelægning er præget af god kvalitet og et godt håndværk. Tag kontakt for eventuelle spørgsmål, så finder vi i fællesskab en løsning.

Vi leverer skarpe resultater med tagarbejde i Næstved og omegn

Med en god portion erfaring og en masse byggeprojekter bag sig, bliver man som tømrer dygtig. 
Vi sikrer kvalitet og et flot resultat!