Vi tilbyder

Husrenovering

Professionel husrenovering af boligens rum

Trænger dit hjem til fornyelse? Prøv med en husrenovering af CC Tømrer og Snedker ApS

Trænger dit hjem til en renovering, har du gavn af at kontakte os. Vi renoverer huset med henblik på at skabe en ny og mere tidssvarende løsning på dit byggeprojekt. Vi har bred erfaring inden for renoveringer af alle typer huse, og har altid den rette løsning til netop dit projekt. Er der tale om en totalrenovering af huset eller blot en mindre husrenovering? Kontakt os uforpligtende, og lad os vide, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med huset.

Følg vores arbejde, når vi renoverer huse

Besøg vores side på Facebook og følg med i vores arbejde.

Vi opdaterer løbende med billeder fra igangværende og afsluttede husrenoveringer og projekter. Du er mere end velkommen til at besøge vores side og se billeder fra forskellige projekter på hele Sjælland. 

Udskift køkken i forbindelse med husrenovering?

Vi monterer med et smil, uanset opgavens omfang

Et nyt køkken er en omfattende beslutning for mange, og det skal helst kunne holde i mange år. Måske er det af en hensigtsmæssig nødvendighed, at køkkenet skal fikses – eller måske er det en boligdrøm, der skal realiseres i forbindelse med husrenovering? Uanset hvad, kan vi altid hjælpe dig! 

Vi skræddersyer den rette løsning til dit køkkenprojekt.Vi kan tilbyde at rådgive dig under hele projektet, så vi sikrer os i fællesskab, at resultatet af køkkenet bliver det, som du går og drømmer om. Vi imødekommer til hver en tid ønsker, som vi på samme måde kan komme med inspiration til dig.

Vi leverer skarpe resultater, når du skal have foretaget en husrenovering eller renovering af enkelte rum

Med en god portion erfaring og en masse byggeprojekter bag sig, bliver man som tømrer dygtig. 
Vi sikrer kvalitet og et flot resultat, når du vælger os til husrenovering og andre byggeprojekter!