Om os

Tømrer & snedkerfirma i Lundby

Dit tømrer og snedkerfirma med dine ønsker i fokus

Hvad kan vi hjælpe dig med, når det kommer til tømrer og snedkerarbejde?

CC Tømrer og Snedker ApS er din lokale og erfarne tømrer og snedkerfirma i Lundby. Med mange års erfaring, og det rette øje for byggeprojekter, kan det meste lade sig gøre. Vi vil med glæde høre, hvad vi kan gøre for dig og dit byggeprojekt! Henvend dig allerede i dag og få et godt tilbud på dit projekt.

Vores snedker har øje for det sidste finish, som er altafgørende

Unikke tømrer og snedker resultater

Et håndværk, som er lavet af kvalitet og faglighed

Vi kan tilbyde dig et flot resultat på dit byggeprojekt. Vi mestrer selve opgaven, og har øje for det sidste finish, som er altafgørende for det ydre resultat. Det kan lade sig gøre, da vores tømrere og snedkere har en masse erfaring og byggeprojekter bag sig. Kontakt i dag for en uforpligtende snak!

Snedker og tømrerfirma som laver entreprenørarbejde

Kontakt os uforpligtende, og lad os vide, hvordan vi bedst kan hjælpe dig

Trænger dit hjem til en optimering eller en husrenovering, har du gavn af at kontakte CC Tømrer og Snedker ApS, som er dit lokale tømrer- og snedkerfirma i Lundby. Vi mestrer simpelt som avanceret og er nysgerrig på at høre om dit nye spændende byggeprojekt. 

Vi lytter til jeres ønsker og har en stor erfaring med entreprenørarbejde. Vi har altid en løsning på dit projekt uanset byggeprojektets omfang. Kontakt os allerede i dag og hør meget mere om jeres muligheder inden for tømrer og snedkerarbejde. Vi holder til nær Næstved, men kører på hele Sjælland.

Din tømrer og snedker, der leverer skarpe resultater

Med en god portion erfaring og en masse byggeprojekter bag sig, bliver man som tømrer dygtig. 
Vi sikrer kvalitet og et flot resultat, når vores tømrer og snedker hjælper dig i mål med projektet!