Vi tilbyder

nyt Gulv

Giv boligen et løft med nyt gulv i gammelt hus

Tid til at give hjemmet lidt fornyelse? Vi laver professionel udskiftning såvel som nyt gulv i gammelt hus.

Er du træt af de gamle gulvbrædder, kan vores tømrere hjælpe dig med alle former for gulvarbejde. Vi kan b.la. få lagt nyt gulv i gammelt hus, renovere det eksisterende eller noget helt tredje. For mange kan dét at skifte gulv være en stor og omfattende beslutning. Det skal derfor gøres ordentligt og professionelt. Vi kan hjælpe, da vi er professionelle i udskiftning af alle gulve.

Vi ønsker at imødekomme dine drømme. Gulvet har en stor betydning for rummets visuelle udtryk. Er du i tvivl om valg af materiale til dit nye gulv, står vi klar til at inspirere dig. Målet er at finde frem til det rette gulv, som hensigtsmæssigt bliver det helt rigtige, der kan matche dit ønske om design. 

Følg vores arbejde, når vi laver nyt gulv i gamle huse

Besøg vores side på Facebook og følg med i vores arbejde.

Vi opdaterer løbende med billeder fra igangværende og afsluttede projekter. Du er mere end velkommen til at besøge vores side og se billeder fra forskellige projekter på hele Sjælland. 

Nyt gulv i gammelt hus i forbindelse med renovering og tilbygning

Vi hjælper dig med materiale og design, uanset om det drejer sig om nyt gulv i en tilbygning eller fornyelse af de gamle gulvbrædder

Hvis du skal renovere dit gulv i gammelt hus, er det vigtigt at tage højde for de i forevejen eksisterende gulve og gulvkonstruktioner. Det har nemlig en helt central betydning for dit nye gulv. Hos os er du sikret den helt rette løsning til dit nye gulv, så det matcher dine behov og ønsker til gulvet.

Der er et stort udbud af produkter og materialer, hvilket giver mange valgmuligheder ift. gulvløsninger, men det er vigtigt at holde fokus på det, som du har brug for. Her gælder det om valg af det materiale, som er mest velegnet til dit rum, men det handler bestemt også funktionen gulv og hus skal have. Vi kan hjælpe dig med at finde frem til det mest hensigtsmæssige gulv, som vil passe til det ønskede visuelle udtryk og funktionalitet.

Gulve til nybyggeri såvel som nyt gulv i gammelt hus og hjem

Med en god portion erfaring og en masse byggeprojekter bag sig, bliver man som tømrer dygtig. 
Vi sikrer kvalitet og et flot resultat!