Vi tilbyder

Døre & vinduer

Professionel dør- og vinduesmontage

Udskiftning af vinduer og døre med omtanke

Hvis du går med drømme om at udskifte vinduer og døre, så kan du med god grund kontakte os. Vi er professionelle i at skifte og montere døre og vinduer. Det skal kunne mærkes på henholdsvis det visuelle udtryk samt effekten, når der skiftes døre og vinduer af os. Visuelt har det en stor betydning for hjemmets udtryk, mens det samtidig er ideelt at kunne mærke en forskel på varmeregningen. Hvis du ønsker et resultat af kvalitet og et flot finish, er vi de rigtige at kontakte.  

Følg vores arbejde

Besøg vores side på Facebook og følg med i vores arbejde.

Vi opdaterer løbende med billeder fra igangværende og afsluttede projekter. Du er mere end velkommen til at besøge vores side og se billeder fra forskellige projekter på hele Sjælland. 

Døre og vinduer i solidt og holdbart materiale

Materialevalget er altafgørende

Vi skifter dine døre og vinduer med omtanke. Det handler om kvalitet og et øje for det rette materiale, når vi skifter for dig. Moderne energirigtige vinduer, besparer dig på din næste varmeregning, samt de skal kunne holde længst muligt. 

Vores materialer sikrer vi er de sidste nye på markedet, i det vi handler hos Bygma og XLbyg. Her sikrer vi os den bedste kvalitet til gode rabatter. Oplev at mærke og se den visuelle forskel, når vi laver montage af dine døre og vinduer.

Vi leverer skarpe resultater

Med en god portion erfaring og en masse byggeprojekter bag sig, bliver man som tømrer dygtig. 
Vi sikrer kvalitet og et flot resultat!